Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

Deviza scolii

Deviza scolii noastre!

SCOALA NOASTRA înseamna LUMINA SFÂNTA, este locul în care elevii trebuie sa se simta ca acasa. Aici ei au un cadru ambiental adecvat pentru formarea si dezvoltarea calitatilor si aptitudinilor. 
Dorim sa satisfacem nevoia fiecarui elev de a se simti competent în a detine si a utiliza informatia, deschis spre schimbare si învatare, capabili sa-si aleaga viitorul cel mai potrivit si sa se adapteze unei societati dinamice.
SCOALA NOASTRA are si va avea în permanenta usile deschise pentru toti cei care au nevoie de educatie: copii, tineri si adulti, pentru a asigura apropierea între oameni, cunoasterea si acceptarea reciproca în vederea unei convietuiri armonioase.
SCOALA NOASTRA doreste sa fie utila atât locuitorilor comunei cât si celor din localitatile învecinate, asigurându-le o pregatire temeinica, oferindu-le o formare profesionala de calitate, cu prioritate în domeniul agriculturii si al industriei alimentare, promovând norme si idealuri ce vizeaza cultivarea respectului fata de valori precum: democratie,libertate, adevar si respect fata de institutii si semeni , asigurându-le elevilor sanse de integrare socioprofesionale si de continuare a învatarii de-a lungul vietii, sprijinind în acelasi timp dezvoltarea carierei, cresterea calitatii vietii si proprietatea economica.