Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).

Despre noi

Bine ati venit pe site-ul Liceului "CONSTANTIN GEORGE CALINESCU"GRADISTEA

 

Liceul ”Constantin George Calinescu” Gradistea  urmareste formarea personalitatii autonome si creative a elevilor, asigurand o pregatire de calitate, bazata pe cunostinte de cultura generala si formarea de competente profesionale, care sa le permita elevilor exercitarea unei profesii in domeniile lor de pregatire, continuarea studiilor in invatamantul secundar superior. Dorim sa asiguram formarea elevilor cu competente profesionale si sociale la nivelul standardelor europene, in concordanta cu evolutia si cerintele pietei muncii. Vrem sa promovam un management educational orientat si spre parteneriat social activ, pentru implementarea strategiilor de dezvoltare regionala si locala.